Faptele despre farmaciștii clinici sunt un contribuabil major la calitate … Dezvăluit

Faptele despre farmaciștii clinici sunt un contribuabil major la calitate … Dezvăluit

O mulțime de agenții regionale, de stat și federale au început de fapt să recunoască cerința pentru aportul farmaciștilor. La nivel federal, farmaciștii sunt folosiți în entități precum Agenția pentru Cercetări și Calitate în Sănătate (ARHQ), Centrele pentru Medicare & Medicaid Solutions (CMS), The Food and Drug Administration (FDA), Departamentul Afacerilor Veteranilor (VA), U.S.

Deși dețin poziții în cadrul acestor firme cruciale, există totuși lipsa farmaciștilor care lucrează în aceste zone. Cerința de a crește implicarea farmaciștilor în firmele de reglementare, pe lângă alte părți interesate în domeniul sănătății publice este importantă. Farmaciștii pot juca un rol mai proactiv în afectarea legislației și a ghidului prin advocacy în consiliile de sănătate de stat și locale, consiliile farmacie-romania.com lor de stat ale farmaciei și asociațiilor la nivel național.

Acest lucru este adecvat în special în locul modificărilor programului Medicare pentru a include medicamente cu prescripție medicală în partea D. 48 Deși farmaciștii sunt de obicei recunoscuți și compensați pentru distribuirea medicamentelor în cadrul acestei strategii, activitățile de sănătate publică și serviciile preventive efectuate de farmaciști nu sunt rambursate. Recunoașterea farmaciștilor ca companii Medicare este crucială.

Trucul inteligent al rolului farmaciștilor și al educației farmaciei la punct- … Despre care nimeni nu vorbește

49 Schimbările de stil de viață sunt vitale pentru a evoca prevenirea. Rolul farmacistului în promovarea schimbărilor de stil de viață nu este recunoscut și, prin urmare, o acoperire lipsește pentru activități de evitare, ceea ce prezintă o locație a problemei grave pentru experți în domeniul farmaciei și în sănătatea publică. Este foarte important ca firmele locale, de stat și federale să recunoască funcția farmacistului în adăugarea la sănătatea publicului și ar trebui să identifice mecanisme pentru a consta în participarea farmaciștilor.

Considerații proeminente despre rolul farmaciștilor în gestionarea asistenței medicale constau în: circulația medicamentelor și produselor, oferind informații legate de medicamente și evaluare pentru a răspunde nevoilor pacienților și a angajaților din domeniul sănătății. Drept urmare, trebuie să existe mai mult efort pentru a folosi în totalitate bogăția de înțelegere a drogurilor pe care farmacistul le aduce.

Farmaciștii pot preveni erorile medicale de ambele: 1) creșterea alfabetizării sănătății pacientului50,51 și 2) funcționarea ca o verificare și echilibru metodic. 49,52,53 Cartea Institutelor Medicamentului, intitulată „To err is uman” raportată ”datorită faptului că a enormului varietate și complexității medicamentelor acum sunt disponibile acum, este dificil pentru asistenți medicali sau medici să țină pasul cu toate Informații necesare pentru utilizarea medicamentelor sigure.

Zvonul zvonului despre ceea ce este practica farmacistă?

49 Adăugarea de servicii de farmacist în subsistemul de servicii clinice permite interacțiunea completă și utilizarea competenței sale. În acest fel, farmaciștii pot adăuga funcției de gestionare a sistemului furnizând informațiile necesare (E. g., numărul și costul rețetelor date) și satisfacerea nevoilor sistemului prin furnizarea de servicii și servicii medicale.

O altă locație crucială a garanției este accesul la servicii și resurse de sănătate. Farmaceuticele sunt printre cele mai des utilizate modalități de restaurare. Există o nevoie de a oferi consiliere pacienților pentru a ajuta la creșterea respectării regimurilor terapeutice bazate pe informații empirice, actuale, pentru a se asigura că medicamentele sunt luate în mod corespunzător.

e. hipertensiune arterială și diabet) și boli transmise (HIV și tuberculoză) 55 au nevoie de programe de tratament de medicamente îndelungate, farmaciștii sunt cruciali. Aceste nevoi, însoțite de nevoia de practicieni de îngrijire principală în zone subestimate, indică utilizarea mai mare a farmacistului. În prezent, un farmacist contribuie la îngrijirea pacienților prin intermediul unităților de asistență medicală, îngrijirii casei, îngrijirii de lungă durată, magazinului de droguri din cartier sau altor componente ale sistemelor de asistență medicală organizată.

Obținerea rolului farmacistului în îngrijirea paliativă de a lucra

La fel ca rolul asistentului profesionist și medic, rolul farmacistului s -a extins de fapt pentru a permite prescrierea provizorie a medicamentelor în colaborare cu un medic în cadrul unor jurisdicții. Această funcție ar fi importantă în locațiile în care poate exista o lipsă de medici sau de alți specialiști în domeniul sănătății certificate.

Przychodnia na Trzynieckiej